Dec 2, 2007

2
5 comments:

 1. Mi-a luat ceva sa gasesc o postare fara nici un commnet.. anyways.. nu vreau sa spun ceva ce deja stii precum ca pozele tale sunt foarte bune sau ca ai o imaginatie foarte bogata si stii cum sa o arati, ci vreau sa te intreb daca postezi in alta parte toate pozele (nu pe un blog) si ce aparat ai?

  Take care!

  ReplyDelete
 2. A trecut asa mult timp de la postul asta...am si uitat de el. :))

  Multumesc pentru complimentele pe care te-ai gandit sa le faci. Imaginatie as vrea sa fie mai bogata, timpul mai darnic cu mine.

  Nu am inca un loc unde sa pun toate pozele. Lucrez la asta dupa sesiune. In schimb, toate pozele incarcate le poti gasi in picasa, pe unde le azvarle blogger. http://picasaweb.google.com/artgenesis/Photodynamics?authkey=Gv1sRgCNPFhvLsi9P78gE#

  Incepand cu iulie 2008, toate pozele au fost facute cu un Canon 400D si un obiectiv 18-55 (si un 50 1.8, de la inceputul lui 2009).

  Multumesc pentru timpul tau, ann. Te mai astept pe aici.

  ReplyDelete
 3. Hehe.. mai o mica mare intrebare :D
  modifici pozele sau le lasi brute?

  ReplyDelete
 4. Da, le modific.

  Oricat de eficienta ar fi camera, e un instrument nu prea precis. Scopul meu e sa reproduc ce am vazut cand am declansat.
  Dar nu le pictez, nu le maresc saturatia culorilor si nu fac trucuri magice.

  Da, sunt unele unde este evident ca le-am modificat, pentru ca vroiam un look anume sau aveam o anumita idee in minte. De asta trag mereu RAW, sa am flexibilitate mai mare.

  Oricum, e cam greu sa faci fotografie digitala fara interventii digitale.

  Mai ai intrebari? :)

  ReplyDelete
 5. Pentru moment, nu.. :)) dar daca o sa mai am ceva in minte.. don't worry.. am sa intreb, asa ca n-ai scapat. :P

  Eram curioasa daca faci ceva modificari la culoare.. fiindca pozele au niste culori.. wow! Asta poate fiindca nu am pus (inca) mana pe un aparat atat de bun.. :P
  De curand mi-am descoperit si eu pasiunea pentru fotografie.. [ http://www.flickr.com/photos/26761018@N02 ] si incerc sa ma documentez..

  cam atat pentru seara asta..
  nighty night ;)

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.