Sep 12, 2008

ObleteReminds me of me as a young pup8 comments:

 1. E grozava grozava poza asta a ta. Zici ca e dintr-un film de kusturica sau unul cu gogol bordello. Il si vad pe prichindel cantand "start wearing purple". La mai mare, prietene.

  ReplyDelete
 2. Ce bine ti-ar fi stat cu vestuta si caciula pe care le poarta asta mic. Ai fi fost perfect pentru un afis "Party Tarnava Mare" ;;)

  ReplyDelete
 3. Oblete - localitatea sau oblete - peştele?

  ReplyDelete
 4. oblete - pestele
  Un prieten spunea ca seamana cu un oblete. :))

  ReplyDelete
 5. Daca imi amintesc bine, chiar ai primit in geaca ta de blugi un cap de oblete la un moment dat de la mine...prin clasa a 12-a. Nici nu vreau sa imi imaginez in ce hal ti-a putit in casa. Pestele de la cap se impute nu?! Lasand bascalia, sau poate doar trecand in alt registru de bascalie, eu care am fost la gradinita cu tine recunosc sincer ca semanai cu pustiu din fotografie, singura diferenta este ca el e mult mai bine imbracat. Imi pare rau sa recunosc dar ce sa-i faci, realitatea doare. Nu stiu unde ai gasit boratura asta de copil dar fotografia e bestiala, atat cat ma pricep si eu.

  Asa cum spunea marele Orha "multa multa caldura", cu stima dar si cu respect te salut sau poate doar te...apreciez pentru pozele foarte tari de pe blog.

  Misha

  ReplyDelete
 6. Si eu care reusisem sa imi reprim aceste amintiri. :))
  Nu stiu ce m-as fi facut fara tine, in timpul liceului. Probabil as fi reusit sa invat ceva. :))
  Multumesc pentru apreciere dar nu jigni copilul. E unul la un milion. ^_^

  ReplyDelete
 7. daca scrisul de pe fotografie ar fi fost mai mic, ar fi fost perfect. Oricum, stima.

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.