Oct 24, 2009

La Bolboci

Am săpat prin arhive pentru poze rămase restante. Şi sunt destule.
Aleatoriu, deci, cadre din iunie. Excursie de o zi către lacul Bolboci, Munţii Bucegi.Probabil o să primesc întrebări pentru ultima. Lovitură preventivă: nu am modificat expunerea, nici n-am pictat-o. În mare, aşa arăta scoasă din cameră. Panorama din 6 cadre.

8 comments:

 1. Foarte faina zona. Am stat o noapte acum vreo doi ani la cabana Bolboci si mi-a placut tare mult peisajul. De acolo prin Chei se ajunge foarte usor la Padina si Pestera. O zona chiar frumoasa! Pozele astea imi intetesc dorul de munte. :)

  ReplyDelete
 2. @Vali: ba da, am cateva poze in care apare si dansul, chit ca nu prea-i voie.

  @jwly: am fost si pe acolo si am urcat si pana la Babele, pe jos, dar cu alta ocazie. O sa postez si pozele de atunci dar peste ceva timp.

  ReplyDelete
 3. Hai, Cătăline, nu face pe moralistul. Bagă pozele aici, că n-am mai fost acolo din 2003.

  ReplyDelete
 4. Buna, Catalin. Eu sunt Andreea. Si astept cele 120, daca nu te superi. Nu ca asta nu ar fi grozav. Este. Dar eu tot astept 120. De ani daca trebuie.

  ReplyDelete
 5. Sper sa nu te las sa astepti foarte mult. Teoretic, ar fi nevoie doar de o zi sa le pun in ordine si sa le asez in serii pentru postare. Daca vrei, iti fac si avanpremiera. :))

  ReplyDelete
 6. Buna, Catalin. Eu nu sunt Andreea. Si astept restul pozelor chiar daca te superi. Nu ca as sti care-s alea. Ca nu stiu. Dar eu tot le astept. Din vara.

  ReplyDelete
 7. Tu vrei sa le vezi din momentul in care le fac, young groupie. :))

  Mai am seturi cu feţe o sa le pun curand pe blog. Asta ziceam mai sus. Fii cuminte, Nu-Andreea. :-j

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.