Nov 10, 2010

Lizieră Limitrofă


   
      Elfi, spiriduși, enți, gnomi și alți cetățeni forestieri. Ce-au în comun? Sunt verzi. Buuuun. Fictivi? Discutabil.
  
     Și-au răsărit în inima vreunei strămoș care făcea naveta prin pădure, de la moșia boierului la cuibul lui de burlac medieval. Să fi fost grogul, cidrul sau ciupercile? Sau doar pleca târziu spre birt și mai apunea soarele peste el prin pădure. Poate chiar e de ajuns să dai peste o scenă ca asta ca să ai vedenii.

      Și-ți zic sigur că nu-i chiar ok să mergi singur prin pădure. Că nu ești singur. Și pentru un demi-orășean obișnuit cu urbea insomniacă, imersiunea în liniște incompletă nu-i cea mai liniștitoare terapie. Una-două foșnește ceva prin desișuri.

      +

     Uite ce-am făcut din cauza ta. :)) Nu, chiar nu mă refer la pleonasmul din titlu. Am lățit templateul!

     Încă nu s-a plâns nimeni până acum că trebuie să dea click pe poze  (din contră, am primit chiar sesizări când nu se putea clickăi  ^_^) dar știu că ți-e peste mână, incomod și lene să o faci de fiecare dată. Chit că eu insist să o faci.
    
      Și insist cu un motiv valid întemeiat: ce vezi aici mai mic e o comprimare grosolană din partea blogspot; ce vezi după ce dai click e varianta sharp, colorată, crocantă și delicioasă a bunătății vizuale pe care ți-am pregătit-o. :D Nu-ți dorești bunătăți delicioso-crocante? Ba sigur că vrei! : >

     Așa că, de dragul tău, am lățit templateul și acum chiar și pozele orizontale o să arate decento-magnific. Și doar când chiar e nevoie o să te trag de mânecă s-o clicăi. Cât de tare-i asta, ă? : D

     Pe mâine. (e ironic că îți urez asta, ținând cont că principala lecție învățată din exercițiul ăsta antiprocrastinare este să nu las pe mâine ce trebuie făcut acum :))) Și scuză-mi haosul din condei.

4 comments:

 1. Asta e poza mea cea mai preferata din lume!

  ReplyDelete
 2. Onuk tocmai a câștigat o versiune mare a pozei, s-o folosească pe post de wallpaper sau cum crede ea de cuviință!

  Felicitări, Onuk. :))

  ReplyDelete
 3. Gee, thank youz!

  E wallpaper la Ren :D

  ReplyDelete
 4. singur prin padure nu e o terapie dar te poti regasi pe tine, iti cunosti limitele ...

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.