Jan 6, 2011

am ochi

   

    Știi tu expresia aia complimentară, care zice c-ai ochi pentru ceva? (n.r.: ”da, mă. ți-am zis. ăsta are ochi pentru crăpături. vede o dungă în parchet cum ai zice pronto” sau ”știe el care-s alea vintage veritabile. are ochi pentru orologii. s-a format în Berna.”. zic și eu.)

     Uite așa am și eu ochi pentru blog. Pe blog. Seacă glumă, știu. :)) Și când te gândești că de 5 zile amân postarea pentru că nu aveam poza asta. Am așteptat 5 zile să fac gluma asta. Woohooo! :D (știi cum să ți le alegi, cătăline. mai și vorbești iar cu tine.)

     Acum, sincer să-ți zic, mă bucur c-a trecut toată nebunia sărbătorilor. Măcar așa nu mai simt presiune incredibilă de a posta ceva incredibil de tematic pe blog. A se observa că n-am mai pus nimic de vreo două trei săptămâni. :)) Am poze cu artificii, tortuleț, lumânărele și șămpănuță. Dar nu pre-aș vrea să le pun aici. Nici facebook nu știu dacă le-ar primi. Prea-i plin de poze revelionare.

    Și ce-am făcut în ultimul timp? Am terminat pozele clienților (care-or să mai apară și pe aici). Și am citit. Am tot citit. Și-am descoperit google reader. Da. De curând. :)) Și -am tot adăugat siteuri și bloguri. Și tot apar. Și nu se mai termină. Nu. Se.  Mai. Termină. @_@

    Fieeeeecare feed în reader înseamnă cel puțin 5 minute pierdute din timpul unei zile. Sau 5 minute investite, dacă stau să mă gândesc că oricum le pierdeam într-o formă sau alta. So don't do drugs, kids. Stricați-vă ochii în texte. Da' să nu crezi că educația te face mai bun. Neah. Doar mai frustrat.

   Acum citesc. Și lucrez (de prea mult timp) la viitorul site. Dar am revenit. Deci revino.

6 comments:

 1. draguţ. aştept poză cu inima când vei intra pe blogul meu :)

  ReplyDelete
 2. Șu, poză cu inima după ce am intrat pe blogul tău. http://tinyurl.com/35m546z

  ReplyDelete
 3. ai uitat sa pui un link la "Nu. Se. Mai. Termină. @_@"

  :-"

  =))))))))) GEEEE, NU SE MAI TEEERMINA!

  ReplyDelete
 4. chiar că nu se mai terminăăăăăăăă. :)))

  ReplyDelete
 5. creepy eye.
  cweepy cweepy cweepy! :))

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.