May 27, 2011

Chick Flick

Repede! Click aici! Bun. Ți-am oferit soundtrack lecturator.

Eu o să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic. Tu o să fii de acord cu mine. Și-așa n-o să sesizezi c-a trecut o altă lună seacă, sans blog posts.

Nici nu știu cum să încep să-ți explic c-am postat mai mult pentru c-am fost tras subtil de ureche de comentariul unui site culinar. Guess I just did. :-? Așa că-ți mulțumesc Rețete Culinare, oricine ai fi, pentru interesul acordat.

Ajunge cu fabulațiile că migrez iar în iluzii de grandoare și planuri neîmplinite. O să public ce-mi trece prin cap atunci când prind răgazul să-mi aștern deștele pe claviatură. (scuză-mi bombasticitate, sunt hiperactiv.)

Așa că uite ce-i ce: ultimele luni am pozat destul de multe evenimente corporate și m-au ținut ocupat. O să pun și din ele pe aici. Dar ideea-i alta. Mi-am schimbat aparatura. Am trecut pe un Nikon D7000 + suita de jucării (35 1.8 + 16-85 + SB700). Da. Nikon. Și-ți zic că sunt foarte impresionat de rezultate. Și epitetele clienților confirmă. :-D

Și uite ce-am pentru tine: pui. puipuipuipuipuipuipuipuipuipuipui. Pui plăpânzi de două zile, ieșiți prima dată la soare. Aproape că trece lumina prin ei.

+câteva detalii behind the scenes: am stat întins prin bătătură mai bine de 15 minute ca să prind tot ce-mi trebuie. În special pentru că uitasem aparatul pe bracketing și nu-mi dădeam seama de unde diferențele enorme în expunere. :)) Cadrele sunt trase cu 50 la f2.2.

Cine vrea mai multe detalii sau wallpapers, să lase o vorbă-n comentarii.


 


Aici rogu-te pune-l tu la HD 720 fullscreen. Abilitățile mele nu-mi permit să generez un cod coerent care să facă asta automat. 8-|  (formatarea în blogger e criminală)


1 comment:

Stay a while and listen...or type.