Jun 13, 2011

Redescoperă România - Prima zi de Cluj

   E ironic că scriu despre prima zi la mijitul zorilor celei de a doua zi de redescoperit. Ce înseamnă asta pentru mine? Mai primesc două ore de somn. Cineva va trebui să mă care mâine. :))

   Am plecat de dimineață în Dacia Duster 5. Șofer, profesor, aventurier, umorist și interpret de șlagăre ne-a fost Doru Panaitescu. Și curând o să mă pună să dau lucrare de control din bazele ornitologiei predate astăzi. Codobadură? Codobatură? @_@

  Și caravana Blogosferei Mobile a circulat considerabil astăzi. Am văzut cetăți, teren accidentat, autostradă neterminată, păsări și lacuri, camerele de hotel și Clujul pe interior. Am vizitat bisericile fortificate de la Prejmer, Harman, Rotbav. Apoi Cetatea de la Saschiz și Biertanul. Mai plusează cu urbea clujeană și te-alegi cu o zi plină.

Dac'ar fi după mine, am opri constant pentru poze. Și-am sta mai mult timp în cetate/mlaștină/câmp/oraș. Dar furi cum poți. (În cazul meu, din timpul de somn.) Dar măcar am râs până mi-au dat lacrimile. De mai multe ori. Colegii cu stațiile de emisie, la voi mă refer.

Aș mai scrie eu dar uite cât e ceasul. Ai milă. Caută-mă pe twitter și facebook mai bine. Ce spun ceilalți participanți vezi aici.
Și poate te interesează că
Redescoperă România este un proiect Petrom, împreună cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul Național al Țăranului Român.

Dacă vrei să vezi și restul posturilor mele din seria Redescoperă România, selectează tagul #dinromania.

+Și câteva poze + alte câteva pe facebook

+cerul acoperit de o pâclă albă de nori e moarte pasiunii. De obicei. Și să greșești dimensiunile pozelor pentru blog la 5 dimineața și să trebuiască să le refaci pe toate. :D

Dacă vrei să vezi și restul posturilor mele din seria Redescoperă România, selectează tagul #dinromania.

5 comments:

 1. Știam eu că TU ai făcut-o pe aia la firul ierbii! E mi-nu-na-tă!
  Să te dixtrezi, Ge!

  ReplyDelete
 2. Superbe poze. Ce cameră foto ai folosit?

  ReplyDelete
 3. Superbe pozele, Catalin! Exact cum mă așteptam! brava bre!

  ReplyDelete
 4. bravo bro..sunt mandra de tine..

  ReplyDelete
 5. @Anne-Marie. Multumesc. Dar eu le facusem pe toate primele 70 dintre cele postate astazi. Deci era destul de usor sa ghicesti care-i care. :D

  @motanes: de putin timp am un nikon d7000 +16-85 + 35 f1.8

  @Claudia: multumesc pentru incurajari. Sper doar sa ma tina bateriile si sa pot continua in acelasi ritm si zilele urmatoare.

  @Cris: pai doar nu mi-esti ruda degeaba. :))

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.