Jun 16, 2011

Redescoperă România: ziua trei și Ghețarul Scărișoara

Încep să prind din urmă fluxul informațional. Ce-nseamnă asta pentru tine? Că după postul de astăzi, de acum, spre seară o să mai primești unul. Fain, nu? :->

Și veștile bune nu se opresc aici. După ce se termină excursia și găsesc puțin timp să recuperez nopțile de nesomn, o să organizez o colecție sumară cu cele mai bune cadre din Redescoperă România 3. Pentru centralizare și nediluare.

Excursia începe să mă captiveze. Nu. Rectific. Începe să mă captiveze mai mult decât o făcea la început. Nu știu dacă-i vorba doar de locurile extraordinare pe care le văd (în țara noastră chiar, cea redescoperită) sau (și) faptul c-am ajuns să-mi cunosc mai bine colegii. Dar energia și entuziasmul cresc în continuare. Încă alerg cadre peste stânci fără nicio problemă. O să vezi efecte în setul dedicat zilei patru.

Așa că-n ziua a doua am vizitat:

Cetatea BologaBarajul Drăgan

  

Peștera Urșilor
Nu am pozat peștera. Doar urșii.


Ghețarul Scărișoara
+traseu

Scuză-mi stilul succint dar timpul e presant. Din nou postez din holul hotelului (Danubius din Sovata, de data asta) și tare mi-e c-o să mă las așteptat dacă continui în ritmul ăsta. Așa că zi faină și lumină bună. Pe mai târziu. Sau pe curând, pe facebook și twitter.

Redescoperă România este un proiect Petrom, împreună cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul Național al Țăranului Român.

Dacă vrei să vezi și restul posturilor mele din seria Redescoperă România, selectează tagul #dinromania.

4 comments:

 1. Trebuia sa imi imaginez raspunsul la "Cine le face pozele alea asa frumoase alora de la Petrom?". Congrats, Cata, darling! >:D<

  ReplyDelete
 2. Multumesc, Andreea. Nu știam că vestea a mers așa departe. :))
  Sper să mai auzi de mine.

  ReplyDelete
 3. Imi vine sa-mi cufund ochii in pozele astea in fiecare zi, sunt ceva de speriat, la propriu pentru mine si aparatul meu prafuit.
  Nu-i asa ca a fost minunat sa mergi 4 km dus-intors pe jos si prin padure catre ghetar? :D Hai recunoaste!

  ReplyDelete
 4. A fost fantastic. Mai ales că am mai prins câteva cadre bune și până acolo.

  Apoi a venit coborârea. Și urcarea! oioioi :))

  M-aș reîntoarce acolo, cu mai mult timp pe mâini, un wide și-un trepied.

  Cât despre partea cu aparatul: dacă tu nu-l miști de acolo, n-o s-o facă nimeni pentru tine.

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.