Aug 12, 2011

Cum văd eu Redescoperă România 4.

M-a provocat Doru Panaitescu la o leapșă, inspirată involuntar tot de mine. Zice să-ncerc să vizualizez cum ar fi următoarea sesiune din Redescoperă România, în aval, prin Dobrogea.

M-am tânguit eu că n-am ce poze pune, dar cale de scăpare nu-i. Așa că dădui iama în arhive și tăbărâi pe câteva imagini mai vechi, făcute prin martie cu fostu-mi amic de la Canon, 400Dul.

Deci ie-te-te-te: îmi imaginez că-i la fel cum am lăsat-o.
Leapșa merge mai departe către David Pripas, Toma Nicolau și Andrei Nichita.

6 comments:

 1. Deci aşa e când tu NU ai ce poze să pui? Înţeleg... Încă încerc să-mi ridic faţa de pe podea. Sunt mumoase tare.

  ReplyDelete
 2. E din vremea fostei camere și consideram capitolul încheiat. În teorie, nu trebuie să regresez/revin în niciun fel. :D

  Mulțumesc, Alina. ^^

  ReplyDelete
 3. Da, dar teoria se învaţă la şcoală şi şi asta e un capitol încheiat. Vezi că regresezi oricum? Vezi-ţi tu de treabă căci micuţul Canonuţul a făcut treabă bună! De fapt, ai făcut tu cu el... Chiar şi aşa, I am happy to have you in the Nikon gang :D

  ReplyDelete
 4. Prin Dobrogea mai e frumos si pe drumurile nebatute de piciorul omului de autostrada si roata masinii sale. Adica pe drumul de la Cernavoda la Mangalia via Negru Voda, a.k.a. altul decat ala prin Constanta.

  ReplyDelete
 5. Am făcut drumul de care vorbești. E pitoresc, dar mi-a plăcut mai mult drumul de la Slobozia la Hârșova, apoi până la cetăți. Cel puțin pentru condus.

  ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.