Oct 25, 2011

Fotografie de eveniment: RoInteresting 2011

E drept că Interesting e o conferință, doar că-i una interesantă. Nu-i despre nimic anume, dar e și despre mai multe subiecte în acelaști timp. O să detaliez mai jos.

Ediția de anul ăsta a fost organizată, prin forțe proprii, de Bogdana Butnar  (care nu cred că mai are nevoie de introducere) la the Ark. Și-a ieșit cât se putea de bine. Și-acum, detalii:


Toată lumea s-a întâlnit devreme pentru prăjituri și fursecuri aduse de câțiva voluntari.

Marta Ușurelu, redactorul-șef Revista Biz, a povestit cum a revigorat și salvat revista pe care o conduce.

Marius Tudosiei ne-a vorbit despre proiectul numit Băcănia Veche și despre cum e să te lupți cu morile de vânt pentru ceva care merită.
Demonstrația lui a fost cea mai gustoasă. :D

În marea pauză de cafea, participanții schimbă vorbe între ei. Aici îmi pozează demn Bogdana Butnar și Cristi Lupșa, unul dintre vorbitori și redactorul șef Decât o Revistă.

Antropologul Alec Bălășescu ne-a oferit o reinterpretare a societății, unde mașinile sunt stăpânii. iar oamenii sunt simpli îngrijitori.
Vedere din spatele scenei.

Cristian Lupșa și Sorin Tranca

Cătălin Teniță, creatorul Zelist, ne-a descris onlineul așa cum îl vede el.

Șerban Alexandrescu ne-a spus ce înseamnă să fii interesant și ne-a încurajat să obținem Interesantul prin experiment.

Psihoterapeutul Mugur Ciumăgean ne-a citit din Adolescența, material de educație sexuală predecembrist, și ne-a explicat de ce și ce fel de neclarități există în cuplurile românești.

Iashido, vrăjitorul digital, ne-a arătat multe poze cu ceasuri și alte confecții și inveții care ar putea la fel de bine să fie ceasuri.
 Bogdana, în spate la aparate, a orchestrat tot evenimentul cu zâmbetul pe buze.No comments:

Post a Comment

Stay a while and listen...or type.