Apr 5, 2012

Plec în Deltă să aflu unde sunt pelicanii

asta intenționez să pozez în Δ

    Luni invocam zeii că m-aș duce-n Deltă. O ureche tot a fost plecată.

    Un grup de naturo-entuziaști (printre care, fortuit, mă aflu și eu) a fost poftit la satul de vacanță CampoEuroClub.  în perioada 19-22 aprilie.

    Eu știu că-i pe malul brațului Sulina. Și c-o să mâncăm mult pește. Și c-o să ne plimbăm cu canoea și catamaranul. Și-o să mai mâncăm niște pește. Și zice-se că mai sunt o chitară, niște paintball și o țâră (mai mult) de off-road presărate peste. Și-apoi, bine-nțeles: pește! Și lăudat fie peștele că mai e până la perioada țânțăroasă.

   Cei de la CampoEuroClub au și oferte bune pentru viitorul apropiat. Auzi aici: program de Paște, între 13 – 16 aprilie, cu știuci suple și flămânde la doar 479ron/persoană. Da, pește! Și-apoi program de 1 Mai, între 29 aprilie – 1 Mai, la doar 379ron/persoană. Da.

    Ei. Și o bună parte din membrii grupului sunt fotografi entuziaști, câțiva chiar ornitologi pasionați. Enumer pe: Doru Panaitescu, Roxana Precu, Roxana Radu, Cosmin Tudoran, Eros Nicolau, Andrei Zdetovețchi, Augustin Radu și Daniel Secăreanu. Și deja sunt pregătit să fac notă discordantă cu teleobiectivele lor: am promis c-o să atentez la poze cât mai wide. :)) Vedea-vom. Cert e că încă nu știu să-not, așa că toată experiența planării peste apă, cred eu, va fi trăită intens.

    Acum, întrebarea mea fotografică este: ce vrei să-ți aduc de acolo?

2 comments:

  1. hei catalin! mie mi-ar placea un pelican!

    ReplyDelete
  2. zice-se că dacă te ții după cormorani, ajungi la ei. să ajung acolo, să văd ce pot face. măcar o pană! ^^

    ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.