Jun 21, 2012

a venit timpul     Ultima dată am scris aici prin aprilie. Și nici n-a fost cine știe ce post. Era mai mult un anunț că atentez la un fel de live streaming pe facebook. Sunt optimist. Zic c-o să-i vină și lui rândul. Dar acum sunt atât de multe altele de zis, de arătat.

     Ăsta-i unul din motivele pentru care-am și tăcut. Nu știu de unde să-ncep. Am fost prolific. Sigur am făcut printre cele mai bune materiale de care am fost vreodată-n stare. Și e doar logic, dacă acceptăm o oarecare progresie în abilitate, dependentă de timp.

    Și-n loc să-ncep cu unul dintre posturile kilometrice pe care le pregătesc în capul meu de săptămâni bune, am redactat ăst mic disclaimer followupper.

    Cadrul ăsta de mai sus îl folosesc ca pretext să revigorez atmosfera. L-am făcut pentru competiția foto organizată de revista Zeppelin. Aruncă un ochi pe acolo, mai dă un like. Primele cinci cadre merg în etapa următoare.


   Am revenit. Bine te-am găsit. Și o replică pe care o tot repet de câteva luni celor pe care-i pozez: ”În capul meu totul are sens.”

1 comment:

Stay a while and listen...or type.