Nov 30, 2014

The Elite Gentleman of Avon Inspiration Challenge


E dificil să rămâi inspirat. E o provocare să inspiri.
 

10 persoane am fost alese pentru Avon Inspiration Challenge, să ilustrăm, croim, construim sau fotografiem orice ne stârnește unul dintre cele 10 parfumuri recomandate.

Al meu a fost Elite Gentleman, de trecut prin #relație și printat ce-mi stârnește. De aici mi-a venit ideea: "Elite Gentleman - Brings Out the Gentle in the Man".

Și cu asta-n minte, mi-am propus să explorez intimitatea gesturilor dintre un bărbat şi o femeie. În timp ce studiul fotografic spune povestea simplă a unei întâlniri şi evoluția ei către ceva mai mult, adâncimea seriei vine din tehnica de iluminare a mâinilor şi relieful din textura pielii. Magia e în lucrurile care nu se văd, intuite în momentul în care te apropii.

A scris Dragoș Asaftei mult mai pe larg despre ce am făcut și-a pus și imagini de la expoziția din galeria Galateca. În cele din urmă, toate lucrările noastre au fost vândute prin licitație pe 15 noiembrie iar fondurile obținute au mers către Hospice Casa Speranței.

Imaginile sunt redimensionate, dar sub fiecare am pus câte un crop 100% ca să-ți poți da seama ce nivel de detaliu aveau printurile finale și să-ți imaginezi care era efectul lor asupra privitorului.
No comments:

Post a Comment

Stay a while and listen...or type.