Aug 12, 2015

Cine e Costin?


Foarte posibil să-i fi văzut casa deja pe Visuell și să fii responsabil pentru unul dintre cele 6500+ likeuri primite de articol.

Nu știi cine e Costin? E ok, mai nimeni nu știe. Pare că-i cel mai păzit secret de la  Cine-i Zu? încoace. Dar sigur ai auzit întrebarea asta săptămânile trecute. Mie mi-a fost pusă de vreo 14 ori deja. Tot ce pot spune e că... are o casă la înălțime. *ba dum tss*


Eram după concertul Robbie Williams. Am dormit 3 ore. Nu știam exact unde mergem și de-abia puteam să-mi ridic rucsacul și trepiedul să urc în mașină. De ce de ce de ce trebuie să mergem la 06:00 la casa asta? Ei bine, mi-am răspuns singur când ne-a fost deschisă ușa.

M-am simțit de parcă am fost injectat cu cafea. @___@ Și eu nu beau cafea. Dar tot am mai băut o cafea. Mai fac asta de câteva ori pe an. E un experiment interesant. Și-am fost lăsat singur în apartament. Eu, camera, apartamentul și o tabletă conectată la sistemul audio central.

Și-aici vă imaginați cum vreo patru ore am ținut-o doar în Radio Paradise și Jungle, cu pauze doar cât să mai dansez euforic. Și soarele se ridica peste orizont și schimba liniile și unghiurile proiectate pe pereți și trebuia să refac unele cadre pentru că-mi plăceau mai mult.

Am plecat de acolo la 10:30. Era sâmbătă, dar am mai găsit energie să termin două joburi până la 22:00. Sigur, am ajuns frânt acasă, dar încă mă gândeam la casa lui Costin și cât de bine se potrivește Jungle acolo.













Pentru mai multe multe alte poze, intrați în articolul de pe Visuell.

1 comment:

  1. Casa e superba, perfect structurata. Pur si simplu arata impecabil. Mi-a placut intotdeauna arhitectura pe baza de lemn, pe care-l vad in majoritatea pozelor. Isi merita cu siguranta miile de like-uri pe care le-a primit si o sa mai primeasca cel putin 1, cu siguranta.

    ReplyDelete

Stay a while and listen...or type.